Χρήστες μουσικής

Διαμορφώνουμε νέο τοπίο στην Αδειοδότηση.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ;

Όλα τα μουσικά έργα είναι προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάποιος, κάποτε τα δημιούργησε. Προκειμένου κάποιος να τα χρησιμοποιήσει απαιτείται άδεια. Ο τρόπος με τον οποίο αμείβονται οι δημιουργοί των μουσικών έργων για την πνευματική ιδιοκτησία τους καθορίζεται από το νόμο.

Για κάθε «χρήση» έργου μουσικής απαιτείται η καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί στα πνευματικά δικαιώματα επί του έργου και η χορήγηση άδειας από τους δημιουργούς / δικαιούχους του για τη χρήση του.

Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης
Άδεια Ραδιοτηλεοπτικής Μετάδοσης
Άδεια Επιγραμμικών Χρήσεων
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ORFIUM Music Rights Greece;

Η ORFIUM Music Rights Greece λειτουργεί με εύκολες διαδικασίες για την έκδοση της άδειας μουσικής και την καταβολή των πνευματικών δικαιωμάτων για την εκάστοτε χρήση μουσικής για το εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο.

Μεγάλες μουσικές επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο περιέχονται στον κατάλογο εκπροσωπούμενων έργων της ORFIUM Music Rights Greece καθώς την εμπιστεύονται σημαντικοί δημιουργοί – δικαιούχοι και εκδότες μουσικής του εξωτερικού.

Aπευθυνθείτε στην ORFIUM Music Rights Greece  για παραχώρηση αδειών χρήσης όσον αφορά τους εκπροσωπούμενους  δικαιούχους με διαφανή, άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Με έδρα την Αθήνα, η εταιρεία μας διαχειρίζεται στην Ελλάδα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πνευματικών δικαιωμάτων του Άγγλο-Αμερικανικού ρεπερτορίου, μεταξύ των οποίων και έργων της Universal Music Publishing Group (UMPG), Warner Chappell Music (WCM) και Kobalt, με απόλυτο σεβασμό τόσο στην αξία της μουσικής και στους συντελεστές της, Δημιουργούς και Εκδότες, όσο και στους χρήστες μουσικής και στο κοινό που την απολαμβάνει.

Βρείτε εδώ τα Πρότυπα Συμβάσεων Χρήσης της ORFIUM Music Rights Greece

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Contact Form – ΕΛ