Τι προσφέρουμε

Καινοτομία - Διαφάνεια - Δικαιοσύνη

Πνευματικά Δικαιώματα

Πνευματικό ονομάζεται το δικαίωμα που αποκτά ο δημιουργός πάνω σε ένα πρωτότυπο έργο του πνεύματός του (π.χ. μουσική, ποίημα, συγγραφικό έργο, θεατρικό έργο, οπτικοακουστικό έργο κ.α.), από τη στιγμή της δημιουργίας του. Πνευματική ιδιοκτησία είναι το σύνολο των εξουσιών που απονέμει ο νόμος στον δημιουργό ενός πνευματικού έργου πάνω στο έργο αυτό. Η ORFIUM Music Rights Greece προστατεύει την πνευματική ιδιοκτησία δικαιούχων και δημιουργών μουσικής.

Image top border
Image side border
Image bottom border

Αδειοδότηση

Απευθυνθείτε στην ORFIUM Music Rights Greece  για παραχώρηση αδειών χρήσης όσον αφορά τους εκπροσωπούμενους  δικαιούχους με τρόπο γρήγορο, εύκολο και ξεκάθαρο.

Κάθε δημόσια / εμπορική χρήση μουσικής δίχως την άδεια των δικαιούχων της είναι παράνομη.

Από τη μεριά μας, έχουμε φροντίσει η εκάστοτε άδεια να εκδίδεται με τρόπο απλό, με διαφανείς διαδικασίες φιλικές προς το χρήστη και με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία.

Image top border
Image side border
Image bottom border

Τεχνολογία αιχμής

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, η ORFIUM Music Rights Greece επένδυσε στην τεχνολογία και στην επανάσταση που επιφέρει στις διαδικασίες λειτουργίας κάθε εταιρείας. Με βαθειά γνώση αυτής της τεχνολογίας, προσφέρουμε καινοτομία, διαφάνεια και δικαιοσύνη σε όλες τις διαδικασίες του οργανισμού μας. Στόχος μας είναι πάντοτε η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση εκείνων που μας εμπιστεύονται (δημιουργοί – δικαιούχοι, συνεργάτες, χρήστες).

Image top border
Image side border
Image bottom border

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Contact Form – ΕΛ