ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καινοτομία - Διαφάνεια - Δικαιοσύνη

Το όραμά μας

Στην ORFIUM Music Rights Greece θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το πνευματικό δικαίωμα. Η αδειοδότηση, η προστασία και η δίκαιη αμοιβή για τα έργα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανθρώπινη ανάγκη συνυφασμένη με την ίδια την ύπαρξη.

Η πνευματική ιδιοκτησία είναι σημαντικό αγαθό και προϊόν ταυτόχρονα. Στην ORFIUM Music Rights Greece σεβόμαστε ισότιμα καλλιτέχνες, κοινό και χρήστες μουσικής και εργαζόμαστε σκληρά για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Γνωρίζουμε καλά πως οι δικαιούχοι είναι η καρδιά της μουσικής βιομηχανίας. Επιθυμούμε να τους παρέχουμε υπηρεσίες αντάξιες της σημαντικής προσφοράς τους, να συμβάλλουμε καθοριστικά στην απελευθέρωση της δυναμικής δημιουργίας τους, στην έμπνευσή τους. Έχοντας την τεχνολογία σύμμαχο, παρέχουμε λύσεις σε κρίσιμα προβλήματα της μουσικής βιομηχανίας, απελευθερώνοντας έσοδα από δικαιώματα για τους δικαιούχους που μας εμπιστεύονται.

Image top border
Image side border
Image bottom border

Η αποστολή μας

Η μουσική και ο λόγος, το τραγούδι στην ένωσή τους, αποτελούν διαχρονικά έναν από τους κορυφαίους τρόπους έκφρασης όλων των πολιτισμών του κόσμου μας. Στοιχείο πολύτιμο, λίθος ακρογωνιαίος επί σειρές γενεών και εποχών.

Αποστολή μας είναι η υποστήριξη και ενίσχυση αυτού του κεντρικού πυρήνα δημιουργίας και έκφρασης, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων προς τους δημιουργούς και εν γένει προς δικαιούχους . Αυτό αγαπάμε, αυτός είναι ο λόγος που ιδρυθήκαμε, αυτό υπηρετούμε με προσήλωση και ζήλο.

Στην ORFIUM Music Rights Greece αξιοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές και διαδικασίες, ώστε με τρόπο δίκαιο, απόλυτα διαφανή και αποδοτικό να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις στη μουσική βιομηχανία. Εντοπίζουμε, διαχειριζόμαστε και διανέμουμε στους δικαιούχους που εκπροσωπούμε τα πνευματικά δικαιώματα που τους αναλογούν, απελευθερώνοντάς τους από κάθε διαδικαστικού τύπου εργασία ή ενασχόληση ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στο έργο τους.

Με ισχυρό πλεονέκτημά της τις εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις που εφαρμόζει, η ORFIUM Music Rights Greece παρέχει σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες προστασίας και διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Image top border
Image side border
Image bottom border

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Τεχνολογική υπεροχή
Επιχειρησιακή ανωτερότητα
Ενότητα

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

Contact Form – ΕΛ