Δημιουργοί – Δικαιούχοι

Υποστηρίζουμε το έργο σου.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ – ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Διαφάνεια
Απλότητα
Κοινότητα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πνευματικό ονομάζεται το δικαίωμα που αποκτά ο δημιουργός πάνω σε ένα πρωτότυπο έργο του πνεύματος  του (π.χ. μουσική, ποίημα, συγγραφικό έργο, θεατρικό έργο, οπτικοακουστικό έργο κ.α.) από τη στιγμή της δημιουργίας του. Πνευματική ιδιοκτησία είναι το σύνολο των εξουσιών που απονέμει ο νόμος στο δημιουργό ενός πνευματικού έργου, πάνω στο έργο αυτό.  Η ORFIUM Music Rights Greece εκπροσωπεί και προστατεύει την πνευματική ιδιοκτησία δικαιούχων και δημιουργών μουσικής.

Η διαδικασία μας

Καταχώρηση Έργου
Αφετηρία για την ύπαρξη και λειτουργία της μουσικής βιομηχανίας είναι το μουσικό έργο. Στην ORFIUM Music Rights Greece καταχωρείτε τα έργα σας εύκολα και γρήγορα με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί.
Σύνδεση Χρήσης με Ρεπερτόριο
Στην ORFIUM Music Rights Greece χρησιμοποιούμε τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες για τον εντοπισμό κάθε χρήσης του ρεπερτορίου που εκπροσωπούμε, τεχνολογίες παγκοσμίως αναγνωρισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Μουσικής Βιομηχανίας.
Συλλογή Δικαιωμάτων
Υπολογίζουμε το κόστος κάθε δικαιώματος με τρόπο τεχνολογικά πρωτοποριακό και συλλέγουμε με διευρυμένους τρόπους που συνδυάζουν την ανθρώπινη προσέγγιση με την τεχνολογία.
Διανομή Δικαιωμάτων
Η ORFIUM Music Rights Greece πραγματοποιεί τη διανομή δικαιωμάτων με απόλυτη διαφάνεια, γρήγορα και αναλυτικά, χωρίς ανεξήγητες διαδικασίες και «ψιλά γράμματα». Οι δημιουργοί – δικαιούχοι που εμπιστεύονται την ORFIUM Music Rights Greece έχουν τη δυνατότητα ελέγχου της διαδικασίας ακόμα και σε πραγματικό χρόνο, ενώ συμβάλλουν κι εκείνοι μέσω των ηλεκτρονικών μας «εργαλείων» στην έγκαιρη και έγκυρη διανομή των αμοιβών τους.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ